“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Op woensdag 13 april organiseert OVA vanaf 20.00u een Vintage Kledingverkoop in De Schakel! Behalve mooie kleding (voor een zacht prijsje), schoenen en accessoires zullen ook de Koningsdag-corsages, gehaakte tassen van Marjorie en stoffen tassen van Willeke verkocht worden. Kom gezellig shoppen onder het genot van een kopje koffie en lekkers of een wijntje en een hapje.

Daarnaast vind je ons op Koningsdag (27 april) in het Oude Dorp! Al vanaf de vroege uurtjes staan we in onze stand klaar om Koningsdag corsages, zelfgemaakte poppenkleding, lente-schorten, leuke 2e-hands spullen, koffie, thee, muffins en lekkere baksels te verkopen! Het geld wat opgehaald wordt tijdens deze twee evenementen komt ten goede aan OVA, zodat wij nog jaren lang mooie voorstellingen voor jullie kunnen maken! Zien we jullie dan?