Petticoat – de musical

21 & 22 juni 2024 – Schouwburg Amstelveen

Patricia Jagersma droomt groot, groter, grootst! Later wil zij als Pattie Hunt de nieuwe Doris Day worden. Opgegroeid in een klein plattelandsdorp, lonkt de grote stad. Ze trekt haar stoute schoenen aan en gaat op avontuur. Met vallen en opstaan ontdekt Pattie dat de showbizz helemaal niet zo glitter en glamour is als het lijkt. Lukt het haar om alle tegenwinden te trotseren? Petticoat is een hartverwarmende musical over het najagen van je dromen, het loslaten van je kind en het luisteren naar je hart. Met heerlijke muziek, wapperende petticoats en vooral heel veel humor!

Bestel nu tickets!

Vrijdag 21 juni 2024 – 20:00 Bestel
Zaterdag 22 juni 2024 – 14:00 Bestel
Zaterdag 22 juni 2024 – 20:00 Bestel

Script en liedteksten: André Breedland
Muziek: Henny Vrienten
Co scriptontwikkeling: Maurice Wijnen
Arrangementen: Jurre Haanstra, Gerbrand Westveen, Carlo van der Put, Jeroen Sleyfer
Regie: Martijn Egelmeer
Muzikale leiding: Bas Jongsma
Producent oorspronkelijke productie: Joop van den Ende Theaterproducties
Licentie verkregen door: Stage Entertainment Licensed Productions