“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Vereniging

 

Onze talenten

Musicalvereniging OVA

Musicalvereniging OVA werd op 9 oktober 1970 opgericht. Het doel van OVA is “Amateurtheater maken op het hoogst mogelijke niveau”. Sinds de oprichting in 1971 zijn grote successen behaald met prachtige operettes. Vanaf 2000 heeft OVA zich toegelegd op musicals. Door de kwaliteit van de producties heeft OVA een goede naam binnen de (amateur)theaterwereld en hierdoor kregen wij als eerste toestemming van Disney en Stage Entertainment om respectievelijk Beauty and the Beast (2010) en Ciske de Rat – de musical (2014) op te voeren. OVA heeft een professionele artistieke leiding en we spelen al jaren onze voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Onze prachtige voorstellingen kunnen niet gemaakt worden zonder de enthousiaste vrijwilligersteams voor decor, kleding, pr en kap & grime.

Concerten en optredens

OVA is te boeken voor concerten en optredens en kunnen hiervoor een programma op maat aanleveren. U kunt kiezen uit ons brede musical repertoire; van musicalklassiekers tot Amsterdamse meezingers en van prachtige solistische ballads tot uptempo samenzang. Concerten kunnen worden aangekleed met kostuums, rekwisieten en decorstukken.

Meer info:

Wanneer je meer informatie wilt kun je contact opnemen met OVA: ovabestuur@gmail.com