“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Lid worden?

Hou je van zingen, dansen en acteren?

Zing je stiekem onder de douche en in de auto alle musicalklassiekers uit volle borst mee? Wil je op de planken staan in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen? Vind je het leuk om met een enthousiaste groep mensen een jaar aan een prachtig project te werken? Word dan lid van musicalvereniging OVA! Iedereen tussen de 18 en 55 jaar is van harte welkom om te komen kijken bij een van onze repetities op donderdagavond. Tijdens de repetities wordt er hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid!

Bruiloft RenJ

De procedure
Mocht je enthousiast zijn en willen blijven volgt de volgende procedure. Allereerst mag je natuurlijk vrijblijvend komen kijken bij een van onze repetities. Als je het leuk vind mag je gelijk meedoen! Tijdens de tweede repetitie doe je een stemtest om te kijken bij welke stemsoort je hoort. Er is een proefperiode van vier weken. Als we wederzijds enthousiast zijn kun je officieel lid worden en zal de maandelijkse contributie betaling in gaan.

Enthousiast geworden? Meld je nu aan via onderstaande formulier of stuur een mailtje naar ovabestuur@gmail.com

1071433_584562701637288_2117280028_o