“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Artistieke leiding

Sinds juni 2022 neemt Martijn Egelmeer de taak van regisseur op zich. Samen met Bas Jongsma vormen zij ons Artistieke Team. Deze enthousiaste professionals zorgen voor kwaliteit, enthousiasme voor het zingen, dansen en acteren en weten dit met flair over te brengen!

Martijn Egelmeer – Regisseur

Martijn studeerde Vormgeving Reclame, Presentatie en Communicatie aan het Sint Lucas College in Boxtel en vervolgens Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hij speelde voor Studio 100 in de Efteling Sprookjesshow en De 3 Biggetjes met K3 waarmee hij o.a. 9 keer in Ahoy stond en was daarna nog te zien in Assepoester de Musical, The Sound of Music (understudy Rolf en Herr Zeller/Dance Captain) en Dokter Dolittle (Jip/understudy Matthew) van Albert Verlinde Entertainment.
Tijdens de jubileumtour van The Sound of Music had hij als Resident Director de dagelijkse artistieke leiding over de productie.
Al ruim 10 jaar is Martijn actief als freelance regisseur, scenograaf, drama-/zangcoach en choreograaf bij verschillende theaterprojecten en verenigingen.
Naast zijn werkzaamheden als artistiek leider bij OVA vervult hij dezelfde rol momenteel ook bij musicalvereniging Unidos in Driehuis.

Bas Jongsma – Repetitor / Muzikaal leider

Bas Jongsma werkt al bijna 20 jaar als muzikaal leider, repetitor en pianist bij diverse musicalgroepen en projectkoren. Als repetitor en orkestpianist heeft hij ruime ervaring met het begeleiden en dirigeren van koren, muzikanten en theatervoorstellingen.

De afgelopen jaren heeft hij opgetreden op vele grote en kleine podia, waaronder Carré, AFAS Live en de Johan Cruyff Arena. Naast zijn werk als repetitor voor OVA heeft Bas als muzikaal leider nog drie andere musicalgroepen onder zijn hoede en is hij als pianist werkzaam voor het Grand Circle Orchestra. Tevens is hij werkzaam als docent in het voortgezet onderwijs.

Caroline Beuth – Choreograaf

Na het afronden van HBO Dansacademie Lucia Marthas ( theater en docent ) in 2000 speelde Caroline in diverse musicals als 42nd Street, Mama Mia, Cats en Chicago. Hiernaast was zij ook in diverse tv shows te zien als danseres en actrice. Voor oa couturiers Ronald Kolk, Sheila de Vries en Frans Molenaar liep ze de catwalkshows.

Na het krijgen van haar 2 kinderen, gaat Caroline aan de slag als dansdocente, workshopbegeleider theater/ musical/dans in het onderwijs en begeleidt ze diverse groep 8 eindmusicals. Als assistent choreograaf was Caroline betrokken bij de musical FunHome