“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Artistieke leiding

OVA is enorm blij met Lodwijk Busscher als nieuwe repetitor. Samen met Ellis Broeksteeg en Gerbrand van Kolck vormen zij de vaste artistieke leiding. Deze enthousiaste professionals zorgen voor kwaliteit, enthousiasme voor het zingen, dansen en acteren en weten dit met flair over te brengen!

Bernd Duenk- Regisseur

Na de vooropleiding voor de Theateracademie in Maastricht, studeerde Bernd in Utrecht Theater-wetenschappen, specialisatie opera dramaturgie.
Bernd Duenk is oprichter en artistiek & zakelijk leider van Amsterdam Musical. Bernd voert de regie in onze producties en is artistiek eindverantwoordelijk.
Spel-, zang- en bewegingslessen worden in de eerste plaats door hem gegeven. Bernd komt OVA als regisseur begeleiden om een geweldig 50 jaar concert neer te zetten.

Ellis Broeksteeg – Choreograaf

Ellis is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Ze is betrokken geweest als regieassistente bij de productie Drs. Down en speelde daarnaast in Spijt! De Musical, Razend, Tina de Musical en De Brief voor de Koning van Homemade Productions. Momenteel is Ellis werkzaam als actrice bij kindertheater De Toverknol en Stichting Golden Cage en schreef haar eigen voorstelling #SpionH21 waarmee ze in het Tapas Theater stond.

Naast uitvoerend artiest, geeft Ellis ook theater-/danslessen en neemt de taak van regisseuse op zich bij studenten toneelgroep ‘TonG’ van de Medische Faculteitsvereniging VUmc (MFVU)

Lodewijk Busscher – Repetitor

Lodewijk volgde pianolessen aan het Utrechts conservatorium en draait inmiddels al enkele jaren mee in het musical vak. Hij is werkzaam geweest als muzikaal leider bij theaterkoor Caecilia in Kampen en was pianist, dirigent en repetitor voor Stage Entertainment en Medialane. Daar heeft hij onder andere de producties On Your Feet!, Mamma Mia! en Hello, Dolly! mogen spelen.

Momenteel woont hij in Amsterdam en zet zich met veel plezier in voor zo’n gezellig en ambitieuze vereniging al OVA.

Gerbrand van Kolck – Muzikaal leider

gerbrand_van_kolck

Gerbrand is muzikaal leider van diverse musicalverenigingen in Nederland; The Cast (Castricum), AZOV (Abbekerk), Westend (Hoorn), JCSU (Heerhugowaard) en bij OVA. Ook is hij als repetitor/docent betrokken bij het M-Lab en de Frank Sanders Akademie.

Hij schreef muziek voor 9 shows in opdracht van Boom Chicago en componeerde musicals als “Delphi”, “Het Laatste Zwavelstokje”, “Weer terug”, “Mystery Men”, “Onder Moeders Vleugels”, “Get-naked” (Mark Vijn produkties – engelse tour) en bewerkte muziek voor o.a. Schone Schijn (3 and a Crowd).

Tevens is hij samen met Ineke de Geus de trotse eigenaar van de Stichting Maatjes, De Maatjes V.O.F en Grand Circle Orchestra.