“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Artistieke leiding

OVA is enorm blij met Danny Nooy als nieuwe Regisseur. Samen met Bernd Duenk gaat zij onze nieuwe musical regisseren! Deze enthousiaste professionals zorgen voor kwaliteit, enthousiasme voor het zingen, dansen en acteren en weten dit met flair over te brengen!


Bernd Duenk- Regisseur

Na de vooropleiding voor de Theateracademie in Maastricht, studeerde Bernd in Utrecht Theater-wetenschappen, specialisatie opera dramaturgie.
Bernd Duenk is oprichter en artistiek & zakelijk leider van Amsterdam Musical. Bernd voert de regie in onze producties en is artistiek eindverantwoordelijk.
Spel-, zang- en bewegingslessen worden in de eerste plaats door hem gegeven. Bernd komt OVA als regisseur begeleiden om een geweldig 50 jaar concert neer te zetten. 

Danny Nooy – Regisseur

Danny volgde haar opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Theaterschool De Trap. Als zangeres en actrice werkte zij mee aan tal van musicalproducties en dinnershows. ‘Theater maken’ zit in haar DNA, al ruim 5 generaties beoefent haar familie dit vak in alle facetten.

Danny is een creatieve duizendpoot en ontwikkelde ook haar talenten voor het werken ‘achter de schermen’. Ze volgde opleiding regie bij het Noord-Hollands Centrum Amateurtoneel, was regie-assistent bij cabaretgroep Purper, was verantwoordelijk voor kostuum en kleding van o.a. René Froger, regisseerde kleine en grote muzikale evenementen, was oprichter, artistiek & zakelijk leider van de Jeugd TheaterSchool Uithoorn en is al ruim 10 jaar werkzaam als zang en presentatie coach, Zangstudio TheHillS.

Danny is nieuw als regisseur bij het artistieke team van OVA, en verheugt zich er op haar veelzijdigheid in te kunnen zetten om samen met deze enthousiaste groep mooie musicalproducties te maken.

Bas Jongsma – Repetitor

Bas Jongsma werkt al bijna 20 jaar als muzikaal leider, repetitor en pianist bij diverse musicalgroepen en projectkoren. Als repetitor en orkestpianist heeft hij ruime ervaring met het begeleiden en dirigeren van koren, muzikanten en theatervoorstellingen.

De afgelopen jaren heeft hij opgetreden op vele grote en kleine podia, waaronder Carré, AFAS Live en de Johan Cruyff Arena. Naast zijn werk als repetitor voor OVA heeft Bas als muzikaal leider nog drie andere musicalgroepen onder zijn hoede en is hij als pianist werkzaam voor het Grand Circle Orchestra. Tevens is hij werkzaam als docent in het voortgezet onderwijs.

Gerbrand van Kolck – Muzikaal leider

Gerbrand is muzikaal leider van diverse musicalverenigingen in Nederland; The Cast (Castricum), AZOV (Abbekerk), Westend (Hoorn), JCSU (Heerhugowaard) en bij OVA. Ook is hij als repetitor/docent betrokken bij het M-Lab en de Frank Sanders Akademie.

Hij schreef muziek voor 9 shows in opdracht van Boom Chicago en componeerde musicals als “Delphi”, “Het Laatste Zwavelstokje”, “Weer terug”, “Mystery Men”, “Onder Moeders Vleugels”, “Get-naked” (Mark Vijn produkties – engelse tour) en bewerkte muziek voor o.a. Schone Schijn (3 and a Crowd).

Tevens is hij samen met Ineke de Geus de trotse eigenaar van de Stichting Maatjes, De Maatjes V.O.F en Grand Circle Orchestra.