“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Vrienden van OVA

Draag jij OVA musicals een warm hart toe? Moedig je ieder jaar (een van) onze spelers op het toneel aan en wil je meer bijdragen aan onze prachtige voorstellingen? Word dan VIP-vriend!

Met een donatie tot € 25,- per jaar ben je de trotse ontvanger van onze
digitale nieuwsbrief OVATIE. Ook kan je in de voorverkoop kaarten reserveren, om zeker te zijn van de beste plekken.

Met een donatie van €25,- tot € 50,- per jaar, geniet je van nog meer voordelen.

Vanzelfsprekend maak je gebruik van de voorverkoop garantie voor de theaterkaarten, maar krijg je ook nog eens 10% korting op max. 2 eersterangs kaarten in de voorverkoop.
We nodigen je uit bij de start van de kaartverkoop met een open repetitieavond, ook nodigen we je uit voor de kerst of nieuwjaarsborrel om samen met ons te proosten op een nieuw jaar.

Als je besluit om € 50,- of meer per jaar te doneren, mogen we je naast alle bovenstaande voordelen ook nog een VIP behandeling tijdens de voorstelling geven door o.a. twee consumptiebonnen voor een verfrissend drankje of een dampende kop koffie op de dag van de voorstelling aan te bieden. Zo kun je helemaal in stijl genieten van de show.

Wil je ons steunen? klik dan hier voor meer informatie

We kijken er naar uit om je te verwelkomen als officiële vriend van OVA!

Liefs,
Vriendencommissie van OVA

Sponsoren

OVA is haar sponsors zeer dankbaar voor hun financiële steun. Mede dankzij hen kan OVA ook in de toekomst haar prachtige voorstellingen blijven maken. Draagt uw bedrijf cultuur en het verenigingsleven ook een warm hart toe en wilt u naamsbekendheid creëren onder onze bezoekers? Dan kunt u overwegen om een advertentie in ons programmaboekje te plaatsen of maak gebruik van diverse de sponsormogelijkheden die OVA te bieden heeft. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ova.pers@gmail.com en wie weet staat u binnenkort in dit sponsoroverzicht!

Musicalvereniging OVA Amstelveen wordt gesteund door:

Overige sponsoren / adverteerders:

De Graaf en Cornelissen
Musical Autumn Nights
Boekhandel Libris Venstra
Amstelveens Poppentheater
Musicalvereniging Unidos
Kragtwijk Finest Food
Day Foodbar
The Beach
Uniformverhuur.nl
Palthe Stomerij
Netjes beheer
Asko schoonmaak
Nederland op Bonaire
Ings Beauty Nails
Omefa