“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Nieuws

AUDITIE OPROEP KIDS BIG FISH
19 mei 2019

Wij zijn voor onze jubileumvoorstelling Big Fish op zoek naar diverse kinderen in de leeftijd 10 t/m 16 jaar die mee willen spelen en zingen. Lijkt het jou leuk om een rol te spelen / te figureren in een grote musical, drie voorstellingen te spelen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen en kom je uit Amstelveen en omgeving? Lees dan snel verder en meld je voor 1 juni aan. De audities zullen plaats vinden op 13 juni (19.00-20.00u). Klik hier voor meer informatie.

WE ZIJN VAN START!
17 maart 2019

Afgelopen donderdag hebben we onder het genot van een stuk taart voor het eerst het script van onze jubileumproductie Big Fish gelezen. We zijn pas de tweede Nederlandse vereniging die deze productie opvoert en we hebben speciaal een nieuwe vertaling laten maken. Het is een prachtig fantasierijk verhaal met een hartverwarmende boodschap. Verwacht reuzen, zeemeerminnen, cowboys en circusartiesten op het toneel op 27 en 28 maart 2020! Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop.

WINTERSALE – 21 NOV
13 november 2018

Op woensdag 21 november organiseert Musicalvereniging OVA vanaf 19.30 een WinterSale in De Schakel,
Keizer Karelweg 94B! Er wordt mooie (merk)kleding verkocht maar ook schoenen, accessoires én natuurlijk kerstversiering en winterse items voor in huis of de tuin. Alles voor een zacht prijsje! Kom shoppen onder het genot van een kopje koffie of een glühweintje. Kom alvast in de kerststemming en loop gezellig binnen! Klik hier om je aan te melden voor het Facebookevenement.

BENEFIETCONCERT URBANUSKERK
6 november 2018

De Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus organiseert samen met Schouwburg Amstelveen op zaterdag 24 november een benefietavond. De schouwburg en de vriendenstichting van de Urbanuskerk werken hiervoor belangeloos samen met de gemeente Amstelveen, muzikanten en vrijwilligers zodat alle inkomsten uit kaartverkoop in zijn geheel ten goede komen aan de wederopbouw van de Urbanuskerk. OVA mag meewerken aan deze avond en daar zijn we heel trots op! Klik hier om kaarten te bestellen. Ben jij er ook bij?

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE
20 april 2018

Laat jouw stem horen en steun OVA!

Rabobank Amstel en Vecht draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amstel en Vecht stelt €100.000,- beschikbaar! En wij doen ook mee!

Stemmen
Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Musicalvereniging OVA tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amstel en Vecht. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amstelenvecht.

Zorg jij er ook voor dat er gestemd wordt via www.clubkascampagne.nl/amstelenvecht?

Bedankt voor jouw steun!