“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Nieuws

TWEE NOMINATIES AMATEUR MUSICAL AWARDS
8 september 2017

OVA is met Evita twee maal genomineerd voor een Amateur Musical Award. Hoofdrolspelers Sandra (Evita) en Alex (Che) maken beiden kans op een award én mogen optreden in Koninklijk Theater Carré. De feestelijke uitreiking van de awards vindt plaats op 20 november, er zijn nog kaarten!

WERKWEEKEND EVITA
10 mei 2017

We kijken terug op een emotioneel, spetterend en heel leerzaam werkweekend. Op zaterdag hebben we Evita twee keer gespeeld, een keer mét en een keer zonder kostuums. Op zondag was het Grand Circle Orchestra aanwezig en hebben we na de sitzprobe in de ochtend, in de middag een bijna complete voorstelling gespeeld; met kostuums, enkele decorstukken, pruiken én live band! Musicalnieuws was aanwezig en schreef een prachtige recensie, lees hem hier. We kijken ontzettend uit naar de voorstellingen, het belooft prachtig te worden!

KONINGSDAG
28 april 2017

We kijken terug op een enorm geslaagde Koningsdag. Al om 05.00u stonden de eerste OVA-leden paraat in het Oude Dorp. In de loop van de dag hebben we bergen met kleding verkocht, heel veel kindergezichtje geschminkt, ongeveer 2.800 poffertjes gebakken én verschillende optredens gegeven. De volledige opbrengst is ten bate van de vereniging!

OVA VINTAGE KLEDINGVERKOOP – 19 APRIL
4 april 2017

Op woensdagavond 19 april ben je weer van harte welkom in De Schakel om te komen snuffelen bij de tweede OVA Vintage kledingverkoop. We verkopen dames, heren en kinderkleding maar ook tassen, sierraden, sportkleding en schoenen.  Alle artikelen zijn €3.00 per stuk, twee stuks voor €5.00 en bij vijf stuks of meer alles €2.00 per stuk. Bijzonder items zijn apart geprijsd en vallen buiten deze regeling. Voor de liefhebber is er ook koffie, thee, fris en wijn! De opbrengsten zijn ten bate van onze nieuwste productie Evita.

Adres:
Keizer Karelweg 94 B, Amstelveen
Tijd:
19.30 -21.30

GASTOPTREDEN BIJ PETRA BERGER EN JAN VAYNE
20 januari 2017

Afgelopen zondag hebben wij in een bomvolle Urbanuskerk in Bovenkerk (Amstelveen) een voorproefje gegeven uit Evita. OVA is door Petra Berger persoonlijk uitgenodigd om een gastoptreden te verzorgen tijdens haar nieuwjaarsconcert. We werden hierbij begeleid door niemand minder dan piano virtuoos Jan Vayne. Het ensemble en kinderensemble zongen twee nummers uit Evita, onze Ché, Alex ten Haaf, zong een stuk uit ‘Oh wat een circus’ en het gehele ensemble sloot af twee nummers uit Les Miserables. Wij hebben genoten van het optreden en vonden het een eer gast te zijn bij dit bijzondere en gezellige nieuwjaarsconcert.