“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Verdrietig nieuws. Naar aanleiding van de aankondiging van de overheid en RIVM ter bestrijding van verdere verspreiding van het Coronavirus zijn in Nederland alle evenementen boven de 100 personen t/m 31 maart afgelast. Dit betekent dat onze jubileumvoorstelling Big Fish op 27 & 28 maart niet door kan gaan. Momenteel zijn we in overleg met diverse partijen en zijn we op zoek naar een nieuwe datum. Zodra we meer nieuws hebben laten we dit direct via onze website en social media kanalen weten. Heb je een kaartje gekocht voor Big Fish? Boekers via Schouwburg Amstelveen zijn geïnformeerd door de Schouwburg. Boekers uit de voorverkoop zullen door OVA geïnformeerd worden. Heb je een kaartje gekocht via een lid? Zoek dan contact met die persoon voor de laatste informatie. De reservering van boekers in de voorverkoop zal blijven staan. Zodra er een nieuwe datum bekend is nemen we contact op en zullen we je kaartje(s) omboeken of annuleren. Hopende op jullie begrip.