“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Wat zijn we trots! OVA maakt met Jekyll & Hyde kans op maar liefst drie Amateur Musical Awards. OVA is genomineerd in de categorieën: Beste Musical (Drama), Beste Mannelijke Hoofdrol (Edwin van Grasstek) en Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Sharina Heesen). Uit 72 inzendingen is Musicalvereniging OVA, samen met nog twee andere verenigingen genomineerd voor de award van Beste Musical (Drama). Het vijfde Amateur Musical Award Gala zal dit jaar plaats vinden op maandag 18 november in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam. Uit 72 inzendingen is Musicalvereniging OVA, samen met nog twee andere verenigingen genomineerd voor de award van Beste Musical (Drama). Onze hoofdrolspelers Edwin en Sharina hebben een topprestatie geleverd! Ik ben ontzettend trots op alle mensen voor en achter de schermen die anderhalf jaar hard gewerkt hebben om deze productie mogelijk te maken. Deze drie nominaties zijn een prachtige beloning voor dat harde werk.” Wij gaan ons alvast klaar maken voor deze nu al historische avond!