“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Een hartverwarmende familiemusical

Wees de held van jouw verhaal! „

In haar jubileumjaar brengt Musicalvereniging in Schouwburg Amstelveen de voorstelling Big Fish.

Big Fish is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen.

Naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party) schreef de muziek en het script is van John August (Charlie and the Chocolate Factory, Aladdin). Speciaal voor OVA maakte Mark van der Heijden een vertaling.