“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Leslie Bricusse & Frank Wildhorn
25 & 26 januari 2019, Schouwburg Amstelveen

Na Beauty and the Beast, Ciske de Rat en Evita presenteert Musicalvereniging OVA dé musicalthriller over de eeuwenoude tweestrijd tussen goed en kwaad. Jekyll & Hyde, met bekende pop en rock hits, zoals ‘This is the moment’, gaat over Dr. Henry Jekyll die op het punt van een grote doorbraak staat in zijn medische experimenten om het goed en kwaad in de mens te scheiden van elkaar, waardoor het kwaad geëlimineerd kan worden. Hij neemt het besluit om zichzelf als proefpersoon te gebruiken met onverwachte gevolgen. Zijn duistere kant, in de vorm van Edward Hyde, neemt bezit van zijn lichaam en ziel. Is Henry Jekyll in staat om de strijd aan te gaan met zijn kwaadaardige, moordlustige zelf? Onder leiding van Joyce Wasterval (regie), Jeroen Heiliegers (muzikale leiding) en Gerbrand van Kolck (muzikale supervisie) brengt Musicalvereniging OVA, genomineerd voor diverse Amateur Musical Awards, een eigentijdse versie van deze klassieke musical naar de Grote Zaal van Schouwburg Amstelveen!

Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jekyll&Hyde (1)
Jekyll&Hyde (12)
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde

Programmaboekje:

Cast


Jekyll/Hyde
Edwin van Grasstek

Lucy
Sharina Heesen

Emma
Maura Breur

John
Rico Rinkel

Sir Danvers
Fred van Groningen

Nellie
Sharon Yshai

Spider
Arjen Klut

Stride
Roy de Groot

Ensemble

Ad Griffioen, Amber Winkel, Annemarie van der Burg, Anouk van Breukelen, Daphne Verkerk – ten Kroode, Edwin de Groot, Gemma Breur, Gerrit Gromme, Indra de Bree – van der Meer, Inge Baas-Kleinsma, Jelle Zuidema, Joka Burger, Lotte de Waal, Lucienne Boonstra, Ludwig Fun, Maike Koopman, Marjon van Sluis, Marjorie Meijer, Mieke Hogervorst, Ria van Bentem, Monique Karel, Romée Niekus, Ron Karel, Ronald Jaspers, Saartje Kuijs, Sandra Bosman, Stefanie Kerber, Susan Bofinger, Thomas van Beersum, Vivi Tjong-A-Tjoe, Wilma Kreyenberg en Zachary Spiro.