“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Laat jouw stem horen en steun OVA!

Rabobank Amstel en Vecht draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amstel en Vecht stelt €100.000,- beschikbaar! En wij doen ook mee!

Stemmen
Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Musicalvereniging OVA tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amstel en Vecht. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amstelenvecht.

Zorg jij er ook voor dat er gestemd wordt via www.clubkascampagne.nl/amstelenvecht?

Bedankt voor jouw steun!