“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Evita

Tim Rice & Andrew Lloyd Webber
20 & 21 mei 2017 – Schouwburg Amstelveen

evita-face

Musicalvereniging OVA brengt musicalklassieker Evita naar Amstelveen! Evita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die opgroeit op het platteland, maar droomt van een grootse carrière als actrice. In Buenos Aires werkt ze zich op tot actrice, waarbij veel mannen met een gebroken hart achter blijven. Ze weet het hart van kolonel Juan Perón te veroveren. Als Perón tot president wordt verkozen, wordt Evita (zoals Eva liefdevol door het volk genoemd wordt) First Lady. Ché, de verteller, voorziet haar dramatische verhaal van vlijmscherp commentaar.
Met nummers als Huil niet om mij Argentina en Buenos Aires, geschreven door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice in de vertaling van Daniël Cohen, is Evita een klassieker die u niet mag missen Na Ciske de Rat en Beauty and the Beast voegt OVA weer een prachtige titel toe aan haar repertoire.
Het creatieve team bestaat uit: Joyce Wasterval (regie), Gerbrand van Kolck (muzikale supervisie) en Harold Geerts (muzikale leiding).

Evita
Evita
Evita
Evita
Evita
Evita
Evita
Evita

Programmaboekje:

Speellijst

Zaterdag, 20 mei – 20:00 Uitverkocht
Zondag, 21 mei – 13:30 Bestel kaarten
Zondag, 21 mei – 19:00 Bestel kaarten

Cast

sandra
Evita
Sandra Bosman
indra
Understudy Evita
Indra de Bree van der Meer
alex
Che
Alex ten Haaf
arjen
Perón
Arjen Klut
roy
Magaldi
Roy de Groot
anouk
Maîtresse
Anouk van Breukelen

Ensemble

Ad Griffioen, Annemarie van der Burg, Astrid Breuker-Hoffscholte, Arris Schuurkamp, Amber Winkel, Ben Eichholtz, Edwin de Groot, Fred van Groningen, Gerrit Grommé, Inge Baas-Kleinsma, Joka Burger, Lucienne Boonstra, Maike Koopman, Marjon van Sluis, Marjorie Meijer, Maura Breur, Mieke Hogervorst, Monique Karel, Ria van Bentem, Rico Rinkel, Ronald Jaspers, Ron Karel, Saartje Kuijs, Sharina Heesen, Stefanie Kerber, Susan Böfinger, Tanja Eichholtz, Thomas van Beersum, Vivi Tjong-A-Tjoe, Wilma Kreyenberg

Foto’s Promotie