“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Afgelopen zondag hebben wij in een bomvolle Urbanuskerk in Bovenkerk (Amstelveen) een voorproefje gegeven uit Evita. OVA is door Petra Berger persoonlijk uitgenodigd om een gastoptreden te verzorgen tijdens haar nieuwjaarsconcert. We werden hierbij begeleid door niemand minder dan piano virtuoos Jan Vayne. Het ensemble en kinderensemble zongen twee nummers uit Evita, onze Ché, Alex ten Haaf, zong een stuk uit ‘Oh wat een circus’ en het gehele ensemble sloot af twee nummers uit Les Miserables. Wij hebben genoten van het optreden en vonden het een eer gast te zijn bij dit bijzondere en gezellige nieuwjaarsconcert.