“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Zaterdag 18 april is de kaartverkoop van musical ‘Wat Zien Ik’ van start gegaan voor alle vrienden van OVA (de donateurs)! In een mooi versierde ‘Schakel’ werden er prachtige liedjes voorgedragen door verschillende leden.

De muzikale kaartverkoop startte met het gezellig nummer ‘Het café van Bet van Beeren’ en de sfeer zat er als snel goed in. Een aantal leden stelden zich voor aan de hand van een eigen gekozen nummer wat goed bij zijn of haar personage paste. Als afsluiting zong Greet, een van de hoofdpersonages, de titelsong ‘Wat zien ik’ en nodigde daarna de vrienden van OVA (de donateurs) uit om de eerste kaarten te bestellen.

Alle vrienden van OVA die niet in de gelegenheid waren om afgelopen zaterdag kaarten te kopen, kunnen dit nog doen t/m 22 april via e-mail: joka64@hotmail.com of telefonisch: 06-25464076 op zondag 19 april tussen 13.00 – 15.00 uur, maandag 20 april tussen 16.00 – 18.00 uur, dinsdag 21 april tussen 16.00 – 18.00 uur.

Vanaf woensdag 22 april kan iedereen kaarten bestellen via hierboven genoemde gegevens. De voorverkoop loopt tot 28 april. Vanaf dat moment gaat de reguliere kaartverkoop van start via www.schouwburgamstelveen.nl.