“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Na een periode van concerten en audities is gisteravond, 18 september, het nieuwe productiejaar van Musicalvereniging OVA officieel geopend met een groepsfoto en het aansnijden van de taart. Daarna is de leesrepetitie van start gegaan, onderleiding van een nieuwe regisseur: Joyce Wasterval. Dit jaar brengt OVA de productie Wat zien ik op de planken. Deze vrolijke musical speelt zich af op de Amsterdamse Wallen van de jaren 60. Het verhaal gaat over twee prostituees: Greet en Nel. De twee dames hebben een bonte stoet aan klanten, maar vinden dat er iets mist in hun leven: echte liefde. Gaat het beide dames lukken om hun ware liefde te vinden? Met een lach en een traan en zo nu en dan wat pikante momenten, komen we daar deze voorstelling achter. De muziek is prachtig en vrolijk, pittig en soms ook heel gevoelig. De productie gaat een feestje worden en is zeker de moeite waard om 10 en 11 oktober 2015 te komen bekijken in de schouwburg van Amstelveen. De kaartverkoop zal nog aangekondigd worden.