“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

12 en 13 februari 2006 – Schouwburg Amstelveen

Programma

Koor en solisten van OVA brachten een selectie uit de mooiste musicals in schitterende kostuums en smaakvol decor. Er werd gezongen en gedanst uit Cabaret, Cats, Evita, Beauty & The Beast, Miss Saigon, Elisabeth, Les Miserables, De Jantjes en My Fair Lady.

SOLISTEN: Edwin van Grasstek, Manya Heuwekemeijer, Simon van Hoorn, Joka Burger, Maura Breur, Martin Buijs, Nick Teunissen, Marjon van Sluis, Anita Hetebrij, Joop Roessink, Wendy Kramer, Karin v.d. Haak, Annemarie v Wijngaarden.
PIANIST: Kees Bergman
SPECIALE GAST: Petra Berger

Artistieke leiding

CHOREOGRAFIE: Gaby Waakhuijsen
REPETITOR EN MUZIKAAL LEIDER: Nick Zwart
REGIE EN PRODUCTIE: Nusch Freijer