“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Repetitor gezocht!

Musicalvereniging OVA zoekt

Repetitor / Muzikaal leider (M/V) in omgeving Amstelveen*

Wie zijn wij?

Musicalvereniging OVA is een enthousiaste en gezellige vereniging in Amstelveen die als doel heeft amateurtheater maken op het hoogst mogelijke niveau. Door de kwaliteit van de producties heeft OVA een goede naam binnen de (amateur)theaterwereld en hierdoor kreeg OVA als eerste toestemming van Disney en Stage Entertainment om respectievelijk Beauty and the Beast (2010) en Ciske de Rat – de musical (2014) op te voeren. OVA heeft een professionele artistieke leiding en we spelen al jaren onze voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Onze productie Jekyll en Hyde (2019) heeft drie nominaties verworven bij het Amateur Musical Awards Gala.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste repetitor die het koor en de solisten kan begeleiden in aanloop naar onze nieuwe producties Big Fish (Opvoering: mei 2021) en een nieuwe voorstelling (beoogde opvoeringsdatum: februari 2022). Big Fish is al voor een groot deel ingestudeerd, maar hebben we nog niet tot uitvoering kunnen brengen in verband met de uitbraak van het Coronavirus. Een bijzondere opdracht dus omdat er simultaan twee producties geoefend kunnen worden.

Wij zoeken iemand die:

 • Ervaring heeft in het voorbereiden en muzikaal leiden (op piano) van repetities met een grote groep (35+ personen) en solisten.
 • Werkzaam is als zelfstandige
 • Beschikbaar is op donderdagavonden (19.00 – 23.00) tussen september 2020 en mei 2021. Met mogelijkheid tot verlenging.
 • Beschikbaar is tijdens het werkweekend en voorstellingsweekend, die beiden plaatsvinden in mei 2021.
 • In het bezit is van een diploma koordirectie of door ervaring een gelijkwaardig niveau heeft
 • Affiniteit met het musical genre
 • Het ensemble kan laten groeien middels het inzetten van kennis op het gebied van zangtechniek (CVT, EVT, e.d.)
 • Artistiek kan meedenken over de productie en in overleg met muzikaal supervisor en regisseur beslissingen kan nemen.
 • Optioneel: Plaats kan nemen achter de piano in de orkestbak tijdens de voorstellingen
 • OVA leden kan begeleiden in de voorbereiding op concerten die door het jaar heen gegeven worden.
 • Een grote groep kan enthousiasmeren en motiveren.

Heb je interesse?

Indien deze vacature je interesse heeft gewekt en je je herkent in het bovenstaande profiel, dan zien we je reactie – voor donderdag 13 augustus 12.00u – graag tegemoet. Stuur je motivatie en CV t.a.v. Maura Breur, Voorzitter Musicalvereniging OVA, naar ovabestuur@gmail.com. Gesprekken vinden plaats op 27 augustus in de avond.

* Het betreft een betaalde vacature