“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Vacature choreograaf

Musicalvereniging OVA zoekt

Choreograaf (M/V) in omgeving Amstelveen*

Wie zijn wij?
Musicalvereniging OVA is een enthousiaste en gezellige vereniging in Amstelveen die als doel heeft amateurtheater maken op het hoogst mogelijke niveau. Door de kwaliteit van de producties heeft OVA een goede naam binnen de (amateur)theaterwereld en hierdoor kreeg OVA als eerste toestemming van Disney en Stage Entertainment om respectievelijk Beauty and the Beast (2010) en Ciske de Rat – de musical (2014) op te voeren. OVA heeft een professionele artistieke leiding en we spelen al jaren onze voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Onze productie Evita (2017) heeft twee nominaties verworven bij het Amateur Musical Awards Gala.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een enthousiaste choreograaf met passie voor werken met amateurs die het ensemble op efficiënte wijze choreografieën kan aanleren voor onze nieuwe productie Jekyll & Hyde (Uitvoering: januari 2019) en die:
– Bezig is met opleiding / afgeronde opleiding heeft als choreograaf (1 tot 3 jaar ervaring)
– Aantoonbare ervaring heeft in het maken van choreografieën voor een grote groep (tot ongeveer 40 personen)
– Zelfstandig een repetitie kan leiden
– Werkzaam is als zelfstandige
– Beschikbaar is op een aantal (nader te bepalen) donderdagavonden (19.00 – 23.00) tussen mei 2018 en januari 2019. Met mogelijkheid op verlenging.
– Affiniteit heeft met het musical genre
– Ervaring heeft met het werken met amateurs
– In overleg met onze regisseur en binnen het regieconcept choreografieën kan bedenken
– Een grote groep kan enthousiasmeren en motiveren en zich hierin goed staande weet te houden
– In staat is het hoogst haalbare uit de groep te halen
– Beschikt over uitstekende sociale vaardigheden

Heb je interesse?
Indien deze vacature je interesse heeft gewekt en je kunt voldoen aan het bovenstaande profiel, dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur je motivatie en CV t.a.v. Maura Breur, Voorzitter Musicalvereniging OVA, naar ovabestuur@gmail.com. Voor meer informatie over de vereniging, neem een kijkje op onze website: www.ova-amstelveen.nl

* NB. Dit betreft een betaalde vacature