“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

MUSICALVERENIGING OVA ZOEKT NIEUW TALENT!

Musicalvereniging OVA brengt op 20 en 21 mei 2017 musicalklassieker Evita naar Amstelveen! Evita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die opgroeit op het platteland, maar droomt van een grootse carrière als actrice. In deze musical zit het prachtige nummer ‘Santa Evita’ dat door kinderen gezongen wordt. Daarnaast zullen sommige kinderen ook ‘acte de présence’ geven in grote ensemblescènes. OVA is daarom op zoek naar jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar die goed kunnen zingen en acteren en het leuk vinden om voor een groot publiek in een echte schouwburg op te treden.

INFORMATIE

OVA repeteert op donderdagavond van 20.00u tot 23.00u. Na de zomervakantie op 1 september gaan de repetities van start. In de begin fase zullen de kinderen minimaal één keer per maand repeteren van 19.00u tot 20.00u. Er zal dan vooral aandacht besteed worden aan spel en zang. Naarmate we dichter bij de uitvoeringsdatum komen, zal er vaker gerepeteerd worden en soms ook langer tot 21.30 uur, zodat de kinderen ook met de OVA leden kunnen repeteren. De precieze avonden worden ruim van te voren bekend gemaakt.

De kinderen moeten in ieder geval beschikbaar zijn op:

Zaterdag 6 & 7 mei vanaf 10.00u – Werkweekend – Nader te bepalen locatie
– Vrijdag 19 mei (waarschijnlijk vanaf 16.00 uur), zaterdag 20 en zondag 21 mei – Voorstellingsweekend – Schouwburg Amstelveen

Totale kosten deelname: € 75,- per kind. Te betalen via IBAN NL90 RABO 0382307445 t.n.v. OVA Amstelveen o.v.v. OVA Kids – “Naam kind”. Hiervoor krijgen de kinderen musicalles van professionals met specifieke aandacht op spel en zang. Elk kind zal individuele instructies krijgen om zichzelf verder te ontplooien in de lijn van zijn/haar groeipotentie. Daarnaast is dit een fantastische kans om in een groot, professioneel theater op te treden, waarbij kostuums, haar en make-up bij de kinderen worden verzorgd.

AANMELDEN

Aanmelden kan tot en met maandag 4 juli 2016 via het volgende e-mailadres: ova.audities@gmail.com

Graag ontvangen we de volgende gegevens van het kind:

– Adres en woonplaats
– Leeftijd en omschrijving podiumervaring en eventuele verdere podiumambities indien van toepassing
– E-mailadres ouder(s)/verzorger(s)
– Mobiel telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s)

Audities vinden plaats op donderdag 7 juli tussen 19.00u en 20.00u op de repetitielocatie. Het auditiemateriaal wordt uiterlijk op dinsdag 5 juli toegestuurd. Tijdens de auditie zal het zang- en spelniveau van de kinderen onderzocht worden.

REPETITIELOCATIE

De Schakel
Keizer Karelweg 94B
1185 HX  Amstelveen

OVER OVA

Musicalvereniging OVA bestaat dit jaar 46 jaar en brengt ieder jaar een musical in Schouwburg Amstelveen. Eerder speelde OVA al Ciske de Rat, Beauty and the Beast en Wat Zien Ik?! onder begeleiding van een professionele regisseur en repetitor. Voor meer informatie over de vereniging: www.ova-amstelveen.nl

We zien graag jullie reacties tegemoet!