“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Auditie-oproep kids

Auditie oproep Big Fish Musicalvereniging OVA is voor de musical Big Fish op zoek naar twee jongens van 10 & 12 jaar. De audities voor de ensemble kinderrollen zijn gesloten. Big Fish is de jubileumproductie van Musicalvereniging OVA en zal op 27 & 28 maart 2020 drie keer opgevoerd worden in Schouwburg Amstelveen. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en met live orkest heeft OVA al diverse prachtige musicals gespeeld waaronder Beauty and the Beast, Ciske de Rat – de Musical, Evita en Jekyll & Hyde.

Big Fish is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen.

Rolbeschrijving

OVA is op zoek naar:

– ‘Kleine Will’ een jongen van ongeveer 12 jaar, die in een aantal scènes tekst heeft, meezingt met het volwassen ensemble en figureert in de voorstelling.

– ‘Zoon van Will’ een jongen van ongeveer 10 jaar, die in de laatste scene van de voorstelling tekst heeft en figureert in de voorstelling

OVA is specifiek op zoek naar:

– Jongens uit de regio groot Amstelveen

– Met een leeftijd +/_ 10 & 12 

– Niet langer dan 1.65m  

Repetities

De repetities vinden op plaats op donderdagavond, tussen 19.00u en 23.00 aan de Keizer Karelweg 94B. De repetities zullen eens per maand plaats vinden vanaf september. Precieze planning wordt later bekend gemaakt. In januari, februari en maart kan het voorkomen dat er twee keer per maand gerepeteerd wordt. Daarnaast is aanwezigheid tijdens het werkweekend op 14 & 15 maart 2020 verplicht.

Auditie

De auditie bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde stuur je een video toe van maximaal 1 minuut waarin je een van je favoriete musicalnummers zingt en je zo goed mogelijk inleeft in je rol. Naar aanleiding van de video’s zullen een aantal auditanten uitgenodigd worden voor een (groeps-)auditie op donderdag 13 juni van 19.00u tot 20.00u. Eind juni zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om een rol te spelen / te figureren in een grote musical, drie voorstellingen te spelen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen en voldoe je aan de rolbeschrijving? Mail dan een video waarin jij je favoriete musicalnummer zingt met een motivatie naar: ovabestuur@gmail.com

We ontvangen graag de volgende informatie (maximaal 1 A4): Naam

Geboortedatum & leeftijd

Eventuele gebruikte speelbeurten van het afgelopen jaar

Lengte

Woonplaats

Recente foto

Overzichtje van je eventuele ervaring