“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Artistieke leiding

OVA is zeer content met Joyce Wasterval als regisseur. Samen met Jeroen Heiliegers, Ellis Broeksteeg en Gerbrand van Kolck vormt zij de vaste artistieke leiding. Deze enthousiaste professionals zorgen voor kwaliteit, enthousiasme voor het zingen, dansen en acteren en weten dit met flair over te brengen!

joyce_wasterval

Joyce Wasterval – Regisseur

Joyce behaalde in 2012 haar Master Theaterwetenschappen. Als educatiemedewerker was zij werkzaam bij de Stadsschouwburg Amsterdam en het MC Theater. Aansluitend werkte zij tot medio 2014 bij het M-Lab. Sindsdien zet Joyce zich als freelancer op PR/Marketing gebied in voor kleine en middelgrote (musical)organisaties, waaronder Waanzinnig Gedroomd, ITs Festival, Stichting Amateur Musical Nederland, Opus One en Stichting Zonnehuis Muziektheater. Tevens regisseerde zij Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? (regie-assistent), Ciske de Rat (co-regie), Wat zien ik?!, The Wedding Singer en Evita. Momenteel werkt Joyce bij de Theateralliantie waar zij verantwoordelijk is voor de PR/Marketing van musicals als Fiddler on the Roof, Selma Ann Louis, The Color Purple en The Addams Family. Met Jekyll & Hyde viert Joyce haar 5-jarig jubileum als regisseur bij OVA.

Jeroen Heiliegers – Repetitor / Muzikaal leider

Jeroen is afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Tijdens zijn stage in 2013 speelde Jeroen Jakkie in de voorstelling Het Kerstverhaal van Kleine Ezel (Theater Terra). Jeroen is werkzaam als zangcoach en is muzikaal leider / pianist en dirigent bij diverse musicalverenigingen. Sinds 2014 is Jeroen eigenaar en muzikaal leider van de Musical4daagse. Sinds 2017 werkt Jeroen als bedrijfstrainer bij Muziektheaterlab. Daar verzorgt hij trainingen en evenementen voor verbetering van de sfeer en kwaliteit op de werkvloer.

Ellis Broeksteeg – Choreograaf

Ellis is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Ze is betrokken geweest als regieassistente bij de producties Tina de Musical en Drs. Down en speelde daarnaast in Spijt! De Musical, Razend en Tina de Musical. Momenteel is ze te zien in de musical Brief voor de Koning van Homemade Productions.

Gerbrand van Kolck – Muzikaal supervisor

gerbrand_van_kolckGerbrand is muzikaal leider van diverse musicalverenigingen in Nederland; The Cast (Castricum), AZOV (Abbekerk), Westend (Hoorn), JCSU (Heerhugowaard) en bij OVA. Ook is hij als repetitor/docent betrokken bij het M-Lab en de Frank Sanders Akademie.

Hij schreef muziek voor 9 shows in opdracht van Boom Chicago en componeerde musicals als “Delphi”, “Het Laatste Zwavelstokje”, “Weer terug”, “Mystery Men”, “Onder Moeders Vleugels”, “Get-naked” (Mark Vijn produkties – engelse tour) en bewerkte muziek voor o.a. Schone Schijn (3 and a Crowd).

Tevens is hij samen met Ineke de Geus de trotse eigenaar van de Stichting Maatjes, De Maatjes V.O.F en Grand Circle Orchestra (www.demaatjes.nl).