“SponsorKliks,

Sponsor OVA met één simpele muisklik!

OVA krijgt via Sponsorkliks een percentage van de online bestellingen die u maakt. Doe uw bestelling via deze button en steun ons!

Artistieke leiding

OVA is zeer content met Joyce Wasterval als regisseur. Samen met Harold Geerts, Gerbrand van Kolck en Suzanne Heyne vormen zij de artistieke leiding. Deze enthousiaste professionals zorgen voor kwaliteit, enthousiasme voor het zingen, dansen en acteren en weten dit met flair over te brengen!

joyce_wasterval

Joyce Wasterval – Regisseur

Joyce behaalde in 2012 haar Master Theaterwetenschappen. Als educatiemedewerker was zij werkzaam bij de Stadsschouwburg Amsterdam en het MC Theater. Aansluitend werkte zij tot 2014 bij het M-Lab. Naast regisseur bij OVA is Joyce momenteel freelancer op het gebied van PR/Marketing en is zij sinds 2015 Hoofd Marketing en Communicatie bij het ITs Festival. Naast regisseur bij OVA is Joyce op dit moment freelancer op het gebied van PR/Marketing bij OpusOne.

harold_geerts

Harold Geerts – Muzikaal Leider

Harold Geerts heeft Keyboards gestudeerd bij Tom Langhorst en Rob van de Sande aan het conservatorium in Tilburg. Vanaf 1998 heeft hij keyboardlessen en bandcoaching gegeven op verschillende muziekscholen. 2007 is Harold vervolgens cum laude afgestudeerd als Docent Muziek aan het conservatorium in Amsterdam. Hij geeft sinds 2007 muzieklessen op het Keizer Karel College in Amstelveen.

Naast zijn werk als Docent Muziek is Harold professioneel actief in diverse muzikale projecten en bands. Momenteel speelt hij keyboards bij bands als Industry of Love en Manic Mojo en is hij pianist bij cabaret Carina de Knegt.

Sinds 2000 schrijft hij composities en arrangementen voor musicals. Bij Stage Affairs in Veghel werkte hij mee aan producties als Jesus Christ Superstar (2000) en The Wizz (2002) en was hij muzikaal leider bij Tanz der Vampire (2003) en Moulin Rouge (2006). Op dit moment schrijft hij de musical ‘Het Parfum’ naar het boek van Patrick Süskind.

In 2011 heeft hij samen met Ruben Meijers het bedrijf ‘Stagement’ opgericht waarmee hij muziekworkshops geeft aan bedrijven en bedrijfsbandjes coacht. Sinds juli 2013 heeft Harold bij OVA Jack de Bie als repetitor opgevolgd.

gerbrand_van_kolck

Gerbrand van Kolck – Muzikaal Supervisor

Gerbrand is muzikaal leider van diverse musicalverenigingen in Nederland; The Cast (Castricum), AZOV (Abbekerk), Westend (Hoorn), JCSU (Heerhugowaard) en bij OVA. Ook is hij als repetitor/docent betrokken bij het M-Lab en de Frank Sanders Akademie.

Hij schreef muziek voor 9 shows in opdracht van Boom Chicago en componeerde musicals als “Delphi”, “Het Laatste Zwavelstokje”, “Weer terug”, “Mystery Men”, “Onder Moeders Vleugels”, “Get-naked” (Mark Vijn produkties – engelse tour) en bewerkte muziek voor o.a. Schone Schijn (3 and a Crowd).

Tevens is hij samen met Ineke de Geus de trotse eigenaar van de Stichting Maatjes, De Maatjes V.O.F en Grand Circle Orchestra (www.demaatjes.nl).

Suzanne Heyne – Choreograaf

Suzanne Heyne heeft gestudeerd aan de Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Zanglessen kreeg zij van Jannie Nijland. Suzanne begon haar carrière in 1987 bij Jeans 1, een theatershow. Ze heeft tevens in Cats, Jesus Christ Superstar, La Cage Aux Folles, The Sound of Music en Titanic gespeeld.

Suzanne heeft in diverse tv-shows gedanst, de choreografieën verzorgd voor voorstellingen van de Stichting Jeugdkomedie Amsterdam en de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater en doceert Ballet aan Lucia Marthas – Institute of Performing Arts.